Vlerat

月 vlerat që bashkojnë 16.660 punonjësit e 普索

Observimi i k ö tier vlerave ç do dit è nkupton bartjen e njt ü kulturis tonte klientt tan ê dhe m ê gjere ê n é pjetr t ü shoqrise.Ato d ê shmojn ê bindjet dhe angazhimin tone,dhe na dallojnne.

值

Këto pesë vlera duhet të inspirojnë të gjithë punonjësit ndërsa eksplorojmë botën。

Ne jemi "krenar ê q ê jemi Ipsos" sepse ne e respektojm ê trashigimin ê ton.

为成为益普索而自豪

Shkarko 为成为益普索而自豪