跳到主要内容

米雷塞维尼在 Ipsos Adria-s 网上!

本月版的 Ipsos 更新展示了来自.bob网站

关于益普索 · 阿德里亚的关键事实

普雷岑茨全球90 tregje

T ü gjitha tregjet

Në 益普索 (ne jemi pasionantë,kuriozë rreth njerëzve,tregjeve,dhe markave shoqërisë。
Ne è bëjmë botën tonë në ndryshim,më të lehtë dhe më të shpejtë për të lundruar dhe inspiruar klientët që të marrin vendime të zgjuara。